T

Träning

Presentkort

Ge bort egentid till dig själv eller någon du tycker om!

Leverans direkt till din email. Välj belopp själv. Säker och enkel betalning med Klarna. Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp presentkort här

Gruppträning måndagar

Varje måndag under en åtta-veckorsperiod bjuds det på olika fartfyllda pass. Det är crossfitinspirerad träning där du utmanar dig själv. Denna träning passar de allra flesta då du kan anpassa övningarna. Perfekt för dig som aldrig har tränat förut men även om du är riktigt träningsvan. Träningen känns personlig då vi räknar med dig på plats varje måndag men kan du inte närvara någon vecka finns möjligheten att få ett digitalt pass istället. Under oktober - april är vi inomhus i Slottskolan och maj - september är vi utomhus på Djurgården.

Gruppträningar måndagar 60 min X 8 veckor 990: - /per person

Personlig träning (1–2 personer)

För dig som vill träna ensam eller ihop med en kompis finns möjligheten att boka in sig på PT-pass. Här sätter vi upp mål och jobbar med övningar som passar dig (och eventuell kompis). Utlovar ett fartfyllt pass med olika typer av redskap samt en trött och skön kroppen efter en timmes träning. Gymmet ligger i Slagsta. Hör av er per mail vid bokning för denna tjänst.

Personlig träning 60 min 500: - (eller 250:-/per person om ni är två personer)

PT smallgroup (4 personer)

Att få träna ihop med vänner en gång i veckan kan verkligen vara en motivationshöjare och energikick. Här har upp till fyra personer möjlighet att träna tillsammans i en liten stängd grupp en gång i veckan under åtta veckor. Du utmanas på ett roligt och fartfyllt sätt. Bli peppad av dina vänner och din coach! Gymmet ligger i Slagsta. Hör av er per mail vid bokning för denna tjänst.

Träning smallgroup 60 min X 8 tillfällen 1600:-/ per person

Mammaträning duopass

Efter en graviditet och förlossning behöver vi återskapa styrka i de försvagade delarna som har tagit stryk under den gångna tiden. Medan vi stärker mage och bäckenbotten fortsätter vi även att utmana de delar som vi är starka i men på ett tryggt sätt. Vi jobbar med rörlighet för att motverka eller bli kvitt smärta på grund av statiskt sittande vid amning/flaskmatning. Ta med en mammavän eller lyssna med mig om någon står på kö. Gymmet ligger i Slagsta. Hör av er per mail vid bokning för denna tjänst.

Mammaträning duopass 60 min X 8 2000:-/ per person

Träningsupplägg

Behöver du en plan för att komma in i träningen igen eller för att kanske påbörja träning för första gången i ditt liv? Här ingår ett cirka 15 minuters telefonsamtal där vi går igenom förutsättningar och mål samt att du får en plan för åtta veckor framåt.

Träningsupplägg: 500:-

Föreläsningar

Vad säger den senaste forskningen om kost och hälsa? Hur blir man piggare egentligen? Hur mycket skadar egentligen den där lightläsken du dricker på kvällarna?

Att föreläsa är ett perfekt sätt att nå ut till en större publik, vilket är både roligt och uppskattat. Några företag/ grupper som har tagit del av olika föreläsningar genom åren är bland annat:

Försvarsmakten, Energimyndigheten, Länsförsäkringar, Rekarnegymnasiet och barnmorskorna på Mälarsjukhuet.

Aktiva föreläsningar just nu:

”Hur förbättrar jag chansen till ett långt och friskt liv?”

”Ät mer- orka mer” (riktar sig till barn- och ungdomar)

Det går också utmärkt att skräddarsy en föreläsning efter vad er arbetsplats, förening eller grupp vill höra.

Hör av dig för offert.