T

Träning

Presentkort

Ge bort egentid till dig själv eller någon du tycker om!

Leverans direkt till din email. Välj belopp själv. Säker och enkel betalning med Klarna. Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp presentkort här

Gruppträning måndagar

Varje måndag under en åtta-veckorsperiod bjuds det på olika fartfyllda pass. Det är crossfitinspirerad träning där du utmanar dig själv. Denna träning passar de allra flesta då du kan anpassa övningarna. Perfekt för dig som aldrig har tränat förut men även om du är riktigt träningsvan. Träningen känns personlig då vi räknar med dig på plats varje måndag men kan du inte närvara någon vecka finns möjligheten att få ett digitalt pass istället. Under oktober - april är vi inomhus i Slottskolan och maj - september är vi utomhus på Djurgården.

Gruppträningar måndagar 60 min X 8 900: - /per person

Enskilda pass (1–2 personer)

För dig som vill träna ensam eller ihop med en kompis finns möjligheten att boka in sig på enskilda pass. Här pratar vi lite kring målsättning och jobbar med övningar som passar dig (och eventuell kompis).Här utlovas ett fartfyllt pass med olika typer av redskap samt en trött och skön kroppen efter en timmes träning. Gymmet ligger i Slagsta. Hör av er per mail vid bokning för denna tjänst.

Enskilda pass 60 min 500: - (eller 250:-/per person om ni är två personer)

Träning smallgroup (4 personer)

Att få träna ihop med vänner en gång i veckan kan verkligen vara en motivationshöjare och energikick. Här har upp till fyra personer möjlighet att träna tillsammans i en liten stängd grupp en gång i veckan under åtta veckor. Du utmanas på ett roligt och fartfyllt sätt. Bli peppad av dina vänner och din coach! Gymmet ligger i Slagsta. Hör av er per mail vid bokning för denna tjänst.

Träning smallgroup 60 min X 8 1600:-/ per person

Mammaträning duopass

Efter en graviditet och förlossning behöver vi återskapa styrka i de försvagade delarna som har tagit stryk under den gångna tiden. Medan vi stärker mage och bäckenbotten fortsätter vi även att utmana de delar som vi är starka i men på ett tryggt sätt. Vi jobbar med rörlighet för att motverka eller bli kvitt smärta på grund av statiskt sittande vid amning/flaskmatning. Ta med en mammavän eller lyssna med mig om någon står på kö. Gymmet ligger i Slagsta. Hör av er per mail vid bokning för denna tjänst.

Mammaträning duopass 60 min X 8 2000:-/ per person

Träningsupplägg

Behöver du en plan för att komma in i träningen igen eller för att kanske påbörja träning för första gången i ditt liv? Här ingår ett cirka 15 minuters telefonsamtal där vi går igenom förutsättningar och mål samt att du får en plan för åtta veckor framåt.

Träningsupplägg: 500:-

Föreläsningar

Vad säger den senaste forskningen om kost och hälsa? Hur blir man piggare egentligen? Hur mycket skadar egentligen den där lightläsken du dricker på kvällarna?

Att föreläsa är ett perfekt sätt att nå ut till en större publik, vilket är både roligt och uppskattat. Några företag/ grupper som har tagit del av olika föreläsningar genom åren är bland annat:

Försvarsmakten, Energimyndigheten, Länsförsäkringar, Rekarnegymnasiet och barnmorskorna på Mälarsjukhuet.

Aktiva föreläsningar just nu:

”Hur förbättrar jag chansen till ett långt och friskt liv?”

”Ät mer- orka mer” (riktar sig till barn- och ungdomar)

Det går också utmärkt att skräddarsy en föreläsning efter vad er arbetsplats, förening eller grupp vill höra.

Hör av dig för offert.

Juliträning

Något jag ofta stöter på i samtal med klienter är en oro över att sommaren är på ingång och att det då är lätt att tappa träningen. Så tråkigt när man kanske har ett härligt flow under våren och faktiskt mår rätt mycket bättre än i perioder med obefintlig träning.

Men hörni, jag har en grym lösning på detta. Juliträningen är återupplivad och kommer att bli ett par hack vassare i år 🔥.

Under julimånad kommer du få träna med mig online 3 dagar i veckan. Det är 14 helt nya fartfyllda och roliga pass om kring 45 min som kan köras vart som helst, det enda du behöver är ett par hantlar och eventuellt ett moppskaft (endast till uppvärmning så funkar utan). Passen skickas ut genom Sprend till din mail så laddar du ner passet har du det i din dator/platta/mobil för alltid. Du kan alltså lätt byta dag och köra passet när det passar istället.

För den som föredrar kommer även passen i en app där du kan skiva ut passet om du så vill eller köra utan att se mig svettas.

Efter utfört pass kan du checka av passet i appen (gäller både online och utfört genom appen). Perfekt för den som är som jag och gillar att checka av listor 😉.

Inte nog med detta utan du får också inloggning till min receptbank och kunna gå lös på en massa härliga hälsosamma och goda recept under sommaren.

Som grädde på moset kommer jag att lotta ut ett presentkort på 45 minuter massage. För varje 10-tal deltagare som trillar in kommer jag att lägga in fler saker att lotta ut. Så tagga igång era vänner och bekanta för en rörligare sommar!

Kostnaden för allt detta:
349:- 🤌

När du har bokat https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/halsoforetaget-corporis-ab-38614/julitraning-online-2161492 så swishar du 349:- till 123 64 19 071 eller betalar med Epassi. Kvitto för swishbetalning kommer inom en vecka.

Vilken vikt som passar är väldigt individuellt såklart. Jag skulle rekommendera 2 x 4-8 kgs för kvinnor och 2 x 6-10 kgs för män. Passen är flexibla och det går fint att köra lite mer uthållighetsträning med fler reps om man har en lättare vikt.
Då jag har uppehåll med gruppträningen i juli finns det begränsat antal hantlar till låns (för vänner och bekanta).

Du kommer att bli tillagd i nutritiondata, där kommer både receptbanken samt träningsprogrammet komma lite närmre starten.

Jag ser fram emot en aktiv sommar ihop med er 🫶