P

På gång hos Corporis

Presentkort

Ge bort egentid till dig själv eller någon du tycker om!

Leverans direkt till din email. Välj belopp själv. Säker och enkel betalning med Klarna. Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp presentkort här

Föreläsningar

Vad säger den senaste forskningen om kost och hälsa? Hur blir man piggare egentligen? Hur mycket skadar egentligen den där lightläsken du dricker på kvällarna?

Att föreläsa är ett perfekt sätt att nå ut till en större publik, vilket är både roligt och uppskattat. Några företag/ grupper som har tagit del av olika föreläsningar genom åren är bland annat:

Försvarsmakten, Energimyndigheten, Länsförsäkringar, Rekarnegymnasiet och barnmorskorna på Mälarsjukhuet.

Aktiva föreläsningar just nu:

”Hur förbättrar jag chansen till ett långt och friskt liv?”

”Ät mer- orka mer” (riktar sig till barn- och ungdomar)

Det går också utmärkt att skräddarsy en föreläsning efter vad er arbetsplats, förening eller grupp vill höra.

Hör av dig för offert.

Ett sista rum ledigt…

Det finns i skrivande stund ett dubbelrum ledigt till årets upplaga av tjejweekend. Maila Maria om du och en vän vill hugga platsen.

Juliträning

Något jag ofta stöter på i samtal med klienter är en oro över att sommaren är på ingång och att det då är lätt att tappa träningen. Så tråkigt när man kanske har ett härligt flow under våren och faktiskt mår rätt mycket bättre än i perioder med obefintlig träning.

Men hörni, jag har en grym lösning på detta. Juliträningen är återupplivad och kommer att bli ett par hack vassare i år 🔥.

Under julimånad kommer du få träna med mig online 3 dagar i veckan. Det är 14 helt nya fartfyllda och roliga pass om kring 45 min som kan köras vart som helst, det enda du behöver är ett par hantlar och eventuellt ett moppskaft (endast till uppvärmning så funkar utan). Passen skickas ut genom Sprend till din mail så laddar du ner passet har du det i din dator/platta/mobil för alltid. Du kan alltså lätt byta dag och köra passet när det passar istället.

För den som föredrar kommer även passen i en app där du kan skiva ut passet om du så vill eller köra utan att se mig svettas.

Efter utfört pass kan du checka av passet i appen (gäller både online och utfört genom appen). Perfekt för den som är som jag och gillar att checka av listor 😉.

Inte nog med detta utan du får också inloggning till min receptbank och kunna gå lös på en massa härliga hälsosamma och goda recept under sommaren.

Som grädde på moset kommer jag att lotta ut ett presentkort på 45 minuter massage. För varje 10-tal deltagare som trillar in kommer jag att lägga in fler saker att lotta ut. Så tagga igång era vänner och bekanta för en rörligare sommar!

Kostnaden för allt detta:
349:- 🤌

När du har bokat https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/halsoforetaget-corporis-ab-38614/julitraning-online-2161492 så swishar du 349:- till 123 64 19 071 eller betalar med Epassi. Kvitto för swishbetalning kommer inom en vecka.

Vilken vikt som passar är väldigt individuellt såklart. Jag skulle rekommendera 2 x 4-8 kgs för kvinnor och 2 x 6-10 kgs för män. Passen är flexibla och det går fint att köra lite mer uthållighetsträning med fler reps om man har en lättare vikt.
Då jag har uppehåll med gruppträningen i juli finns det begränsat antal hantlar till låns (för vänner och bekanta).

Du kommer att bli tillagd i nutritiondata, där kommer både receptbanken samt träningsprogrammet komma lite närmre starten.

Jag ser fram emot en aktiv sommar ihop med er 🫶