S

Skogsbad

Presentkort

Ge bort egentid till dig själv eller någon du tycker om!

Leverans direkt till din email. Välj belopp själv. Säker och enkel betalning med Klarna. Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp presentkort här

Guidade skogsbad

Att vara i skogen känns inte bara bra utan det är bra för oss. Skogsmiljö har en återhämtande effekt för hjärnan. Vi stärker immunförsvaret och vårt blodtryck sänks. Vi blir mer kreativa och mår allmänt bättre.

Skogsbad är en översättning från det japanska ordet Shinrin Yoku som betyder ” att bada sina sinnen i skogens atmosfär”. Kort och gott så tillbringar vi tid i naturen på ett närvarande sätt. Ni får guidning till att stressa av, landa i kroppen och öppna era sinnen. Många upplever efter att ha varit med på ett guidat skogsbad att dem ser på skogen med helt andra ögon. Att man lyssnar och tar in skogen på ett mer medvetet sätt.

Skogsbadet avslutas med te och en liten gobit och tar cirka 90 minuter. Datum läggs ut någon gång per år på Bokadirekt men det går också utmärkt att höra av sig för att boka en gruppaktivitet såsom tjej/killdag, möhippa, födelsedagspresent eller aktivitet för arbetsplatsen.

Hör av dig för offert.