M

Massage

Presentkort

Ge bort egentid till dig själv eller någon du tycker om!

Leverans direkt till din email. Välj belopp själv. Säker och enkel betalning med Klarna. Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp presentkort här

Svensk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är en massageform där vi jobbar djupgående och släpper på muskelspänningar, både i behandlande- och förebyggande syfte. Blodcirkulationen ökar, immunförsvaret stärks och kroppens stresspåslag sänks. Det går utmärkt att be om en behandling med mindre kraft och då mer likt en avslappningsmassage.

Svensk klassisk massage 30 min 495:-
Svensk klassisk massage 45 min 650:-
Svensk klassisk massage 60 min 775:-

Ansiktsmassage

En underbar behandling där terapeuten jobbar med en väldoftande aromaolja i nacke, dekolletage, ansikte och hårbotten. Här blandas lätta drag, tryck och cirklar. En behandling där både spänningar släpper samtidigt som du hamnar i djup vila.

Ansiktsmassage 30 min 495:-

Djupgående bindvävsmassage

Med hjälp av radiovågor, led och vakuum kommer denna behandling riktigt djupt ner i musklerna. Radiovågorna genererar värme, vakuumet ökar elasticiteten och öppnar upp stagnerad cirkulation i både lymfsystemet och blodcirkulationen i huden. Något som tillsammans ökar hudens vitalitet och mjukar upp bindväven (likt koppning). Led har genom sina olika toner positiva effekter på kroppen.
OBS, det kan vara bra att känna till att det kan bli tillfälliga blåmärken på kroppen efter behandlingen.
Passar inte dig med pacemaker eller allvarlig hjärtsjukdom.

Djupgående bindvävsmassage 20 min 495:-
Djupgående bindvävsmassage 30 min 650:-

Hot Stone massage

Hot stone massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av en varm aromaolja och varma lena lavastenar. Musklerna slappnar av och blod- och lymfsystemet ökar. Det ingår även en skön ansiktsmassage med tryck på energipunkterna i ansiktet. Behandlingen ger en underbar känsla av totalt välbefinnande och passar lite extra bra när du är i behov av återhämtning och djupvila.

Hot stone massage 60 min 950:-
Hot stone massage 90 min 1195:-

Gravidmassage

Passar dig som vill ha en lugn och skön stund under graviditeten men också förebygga och behandla olika problem som kan uppstå under en graviditet. Vanliga besvär under en graviditet är till exempel huvudvärk, smärta/trötthet i nacke, rygg och säte samt gravidischias. Denna tjänst bokas som en svensk klassisk massage och så meddelar du terapeuten på plats att du är gravid.

Gravidmassage 30 min 495:-
Gravidmassage 45 min 650:-
Gravidmassage 60 min 775:-

Företagsmassage

En otroligt fin personalförmån är ju att kunna erbjuda sin personal massage en till två gånger i månaden. Ni avgör själva om företaget står för kostnaden för massagen eller om den anställde betalar själv. Här kan man också välja mellan att massören kommer ut på plats och lånar en lokal eller om ni kommer till mottagningen. Det som passar ert företag bäst helt enkelt!

Hör av dig för offert.