K

Kostrådgivning

Kostrådgivning med tre fysiska träffar


Här ingår tre träffar á 45 minuter. Vi träffas och går igenom utgångsläget, sätter mål och tänker ut en rimlig och hållbar plan. Jag kommer också att visa data från din kostdagbok som du har fört i innan du kommer till första besöket. Känner jag att du behöver en annan typ av hjälp än vad jag kan erbjuda dig kommer jag rekommendera dig vidare efter första tillfället och ta ut kostanden för tiden, vilket är 600 kronor.
Halvvägs in i upplägget träffas vi igen för att se att du närmar dig dina mål och att det fortfarande känns hållbart eller om vi behöver förändra något. Du kan självklart höra av dig mellan träffarna via en meddelandefunktion i appen.
Vid sista träffen går vi igenom allt och ser om du är i mål/delmål eller om du behöver göra om målet. Du kan fortsätta på egen hand eller om du vill boka in en check up för att fortsätta ha stöd längs vägen. Jag skulle säga att vidare stöttning är väldigt viktigt för de allra flesta personer.
Träningsupplägget anpassas efter vad du känner är rimligt. Det kan vara promenader till ganska många träningspass per vecka.


De fysiska träffarna funkar även fint att köra över Teams för den som har lite längre avstånd.


Kostrådgivning tre träffar inkl upplägg (inkl upplägg kost- och träningsupplägg) under 8 veckor:


2 990:-
Presentkort

Ge bort egentid till dig själv eller någon du tycker om!

Leverans direkt till din email. Välj belopp själv. Säker och enkel betalning med Klarna. Presentkortet är giltigt i 12 månader

Köp presentkort här

Kostrådgivning vid särskilt hälsotillstånd

Behöver du vägledning för ett visst hälsotillstånd. Det kan handla om att precis har fått en allergi bekräftad, PCOS, diabetes, IBS, inflammatoriska tarmsjukdomar såsom Crohn eller Ulcerös colit.
Vi träffas vid ett tillfälle. Du får mängder av tips vid tillfället och vid behov ett utskick därefter.

Kostrådgivning vid särskilt hälsotillstånd 45 min 900:-

Check up

Efter att du har varit på kostrådgivning går det utmärkt att boka in sig på check ups. Det är en förlängning på träffarna ifall du har en bit kvar till ditt mål eller för att följa upp att du kvarstår vid målet även efter de avslutade träffarna. Kan bokas med valfritt mellanrum.

Check up 25 min 395:-

Receptbank

Går du i samma hyllor i affären och behöver lite ny inspiration i köket? Få tillgång till en fullmatad receptbank med hälsosamma recept. Receptbanken stängs av med automatik efter en månad.

Receptbank tillgång under 1 mån 249: -

Föreläsningar

Vad säger den senaste forskningen om kost och hälsa? Hur blir man piggare egentligen? Hur mycket skadar egentligen den där lightläsken du dricker på kvällarna?

Att föreläsa är ett perfekt sätt att nå ut till en större publik, vilket är både roligt och uppskattat. Några företag/ grupper som har tagit del av olika föreläsningar genom åren är bland annat:

Försvarsmakten, Energimyndigheten, Länsförsäkringar, Rekarnegymnasiet och barnmorskorna på Mälarsjukhuet.

Aktiva föreläsningar just nu:

”Hur förbättrar jag chansen till ett långt och friskt liv?”

”Ät mer- orka mer” (riktar sig till barn- och ungdomar)

Det går också utmärkt att skräddarsy en föreläsning efter vad er arbetsplats, förening eller grupp vill höra.

Hör av dig för offert.