Kostrådgivning med tre fysiska träffar

Här ingår tre träffar á 45 minuter. Vi träffas och går igenom utgångsläget, sätter mål och tänker ut en rimlig och hållbar plan. Jag kommer också att visa data från din kostdagbok som du har fört i innan du kommer till första besöket. Känner jag att du behöver en annan typ av hjälp än vad jag kan erbjuda dig kommer jag rekommendera dig vidare efter första tillfället och ta ut kostanden för tiden, vilket är 600 kronor.
Halvvägs in i upplägget träffas vi igen för att se att du närmar dig dina mål och att det fortfarande känns hållbart eller om vi behöver förändra något. Du kan självklart höra av dig mellan träffarna via en meddelandefunktion i appen.
Vid sista träffen går vi igenom allt och ser om du är i mål/delmål eller om du behöver göra om målet. Du kan fortsätta på egen hand eller om du vill boka in en check up för att fortsätta ha stöd längs vägen. Jag skulle säga att vidare stöttning är väldigt viktigt för de allra flesta personer.
Träningsupplägget anpassas efter vad du känner är rimligt. Det kan vara promenader till ganska många träningspass per vecka.

De fysiska träffarna funkar även fint att köra över Teams för den som har lite längre avstånd.

Kostrådgivning tre träffar inkl upplägg (inkl upplägg kost- och träningsupplägg) under 8 veckor:

2 990:-