Gruppträning

Haka på stans roligaste träning!

Varje måndag mellan 18.00-19.00 under åttaveckors perioder kör vi ett riktigt svettigt men ack så roligt pass i Slottskolan. Det är crossfitinspirerad träning där hela kroppen får en genomkörare. Vi har stort utbud på vikter och övningar så självklart anpassar du passet efter din egen förmåga och eventuella skador. Passar både elitidrottare och den som vill komma igång med träning. Bokning sker via bokadirekt.se.

900:- / 8 veckors period

 

På torsdagar körs lunchpass mellan kl 12-13 i Munktellarenan. Det är då small groups med endast 6 stycken deltagare där varje deltagare får sätta upp ett individuellt mål att jobba emot. Passen blir väldigt individuella då varje deltagare får ett enskilt pass (ibland 2 och 2 om det finns samma mål i grunden). Ännu mer personligt och lika utmanande som måndagspassen.

1495:-/ 7 veckors period 

 

Du ansvarar själv för att du är skadeförsäkrad, inte har något hjärtfel eller annan livshotande åkomma. Avbokning efter träningsstart debiteras till fullt pris men med sjukintyg får du givetvis tillbaka dina pengar.

Glöm inte bort att utnyttja ditt friskvårdbidrag!

Låt oss hjälpa dig att uppnå dina mål!

Vi på Corporis erbjuder personlig rådgivning där vi alltid träffar våra klienter för att anpassa upplägget efter dig. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa just dig!

Träningsomgångar hösten 2021

30/8- 18/10 – Utomhus på Djurgården (Fullt)

25/10- 13/12- Inomhus i Slottskolan (Fullt, går bra att ställa sig i kö)

 

 

Torsdagar

Inget inplanerat datum för tillfället

instagram.com/Kostradgivaremariaarvidsson

facebook.com/corporis

maria@corporis.se

016-400 00 07