Referenser

”Jag är supernöjd med min nya lätta kropp och förvånad över att jag orkar jogga igen. Jag får ofta höra att jag ser slank och fräsch ut och är övertygad om att kosten är 80 % i framgången.”

– Lena, 61 år

”Professionell rådgivning avseende kost och träning hjälpte mig att förändra min livsstil. Jag kan starkt rekommendera Maria, hon vet vad hon gör!”

– Malin, 32 år

”Det personliga kostupplägget från Maria passade mig perfekt. Toppa det med roliga och svettiga träningspass i grupp som verkligen ger resultat. Rekommenderas!”

– Hans, 63 år

”Perfekt sätt att starta veckan med en riktig genomkörare. Marias pass är alltid lika varierande och känns faktiskt roliga trots att man känner sig helt slut efter.”

Bjarne, 59 år

Vi på Corporis erbjuder personlig rådgivning där vi alltid träffar våra klienter för att anpassa upplägget efter dig. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa just dig!

Låt oss hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi på Corporis erbjuder personlig rådgivning där vi alltid träffar våra klienter för att anpassa upplägget efter dig. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa just dig!

instagram.com/Kostradgivaremariaarvidsson

facebook.com/corporis

maria@corporis.se

016-400 00 07